viernes, 25 de abril de 2008

Everloving

Revisant els últims treballs de la gent de Monkeehub (els de l'animació de Creep de l'últim post), podeu trobar el preview d'un projecte que tenen (o tenien?) en marxa: Everloving. L'anuncien com un curt/video musical basat en un tema de Moby, i el tema és una història fosca d'amor. De fet la intro ja ens avisa d'això:
"To all who believe in Disney love
fuck reality"

Veient el protagonista de l'animació no he pogut evitar sentir una mena de déjà vu... i és que el mestre Tim Burton és omnipresent. És innegable la semblança d'aquest èsser cadavèric i cap-gros, d'ulls enfonsats, amb algun dels personatges d'en Burton, sobretot amb the Penguin Boy. Potser fins i tot una barreja entre aquest i l'Stainboy.


De tota manera la història promet (qualsevol influència de Tim Burton és benvinguda!), i el tema "Everloving " de Moby (d'on han tret el títol de l'animació) és absolutament adient, i anys després del que el sentíssim en aquell brutal àlbum anomenat "Play" (1999), encara és capaç d'emocionar.
I amb això em preparo el camí per tema del pròxim post, perquè un artista tan polifacètic com és Moby mereix un espai al meu blog.
Mentre, disfruteu d'Everloving:

No hay comentarios: