martes, 20 de mayo de 2008

Tokyoplastic

Ens tornem a posar nostàlgics i recuperem una altra animació sublim en flash. En aquest cas és una creació de Tokyoplastic, una gent que es dedica al disseny, publicitat, etc. i ho fa amb el detall de l'artesà que mima el seu treball. Val la pena submergir-se a fons en l'univers de plantes carnívores, nines japoneses percussionistes i criatures ciclopees o amb bazookes per cap que habiten la seva web. Tots els elements que la conformen estan absolutament estudiats, des d'un simple preloader fins a les transicions entre elements del menú, passant per tots els fantàstics efectes de so (a destacar les seves col·laboracions amb Nick Faber).
Desgraciadament la web no ha estat actualitzada des del 2007, però continuen estant disponibles tots els seus treballs, com les sèries creades per Toyota, amb la seva especial marca de la casa.

L'animació en qüestió va guanyar l'Audience Award al Sundance Online Film Festival l'any 2004, i un D&AD Award el 2005. L'èxit va ser tan gran que van vendre automàticament muntanyes de les seves Kokeshi Dolls; ells mateixos ho expliquen a una entrevista realment original que podeu veure aquí.

Instruccions d'ús: per accedir-hi haureu de clickar primer el Hinomaru ("bandera" japonesa), a continuació el cub amb cames i finalment els kanjis del sumotori.
I sense més preàmbuls: Drum Machine.

1 comentario:

Unknown dijo...

Buah! Impressionant, ja fa temps que em vas enseyar aquesta gran animació, al seu moment vaig al·lucinar, després de tant de temps, torno a veure-la i em ratifico en la meva al·lucinació, és una obra mestra, sense cap mena de dubte.