viernes, 20 de junio de 2008

Bicing

Aquest és un post inusual, fruit d'una improvització intempestiva...
Només volia agrair el paper de guia que ha exercit sense adonar-se'n un usuari del bicing a la una de la matinada des del casal de l'eixample fins gairebé el final del meu recorregut.

En principi estàvem tots reunits esperant el torn de Hans Laguna y la Sintaxis (o los morfemas, o lexemas, com alguns suggereixen ;-). Però després d'intentar escoltar el grup previ entre els quals militava el fill d'en Cuní, fent versions del Lenny Kravitz (??) entre d'altres, he decidit escapar de l'event... Crec que precisament això (Kravitz + Cuní??) ha estat el detonant que ha provocat que una servidora fes ús d'un servei tan útil com el Bicing per procurar-se una fugida digne... Però quin gran invent!! En un moment en què et resulta urgent desaparèixer i no es presenta cap taxi salvador, resulta que tens a l'abast una solució tan genial com aquesta!! És clar que hi ha situacions i/o condicions en què resulta complicat sortir victoriós d'aquesta empresa, i per això volia agrair la tasca de guia que ha exercit aquest usuari de forma desinteressada/inconscient.


Potser m'he perdut un gran concert, però estic segura que no calia pagar com a peatge l'assistència a una sessió de versions com la que he descrit... De fet em consola el fet que en breu (dijous 26 de juny) hi haurà una actuació d'uns amics del Hans Laguna a la sala "La Serilla", als quals si he vist en un escenari, i si fan versions d'alguna cosa, potser seria més aviat una barreja de Boris Vian + Leticia Air + Peret + Ikea...
Com?? que no heu vist encara en viu a Divide&Wenceslao??

1 comentario:

divide dijo...

Crec que Divide y Wenceslao poden assegurar que agafar un bicing després de beure algunes birres pot ser pèrillós. Al món hi ha voreres, papereres i també solteres. Tres coses, a la nit, molt perilloses.

AAlá!
Que vol dir ADéu!